Advies informatiemanagement 

Informatiemanagement is een proces dat ervoor zorgt dat de informatiebehoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan worden vertaald in informatievoorziening. Informatiemanagement professionaliseert de vraagkant van ICT en valt daarom in de regel niet onder een ICT-afdeling maar onder de gebruikersorganisatie. Informatiemanagement functioneert hierbij als opdrachtgever voor de ICT-leverancier en vertegenwoordigt de gebruikersorganisatie als afnemer van de informatievoorziening.

In praktijk wordt de term informatiemanagement alleen gebruikt voor strategische en sturende activiteiten. Voor operationele activiteiten wordt meestal de term functioneel beheer gebruikt. Een de facto standaard voor informatiemanagement en functioneel beheer is Business Information Services Library (BiSL) (Bron: Wikepedia)

Soms ziet u zich gesteld voor een heel concreet ICT-vraagstuk waarover een besluit moet worden genomen. En soms heeft u een heel abstract of een complex vraagstuk Denk hierbij aan:

• ...?

 

Bij de beantwoording van dit soort vraagstukken kan PBW u uitstekend van advies dienen.

Aangesloten bij: 

Btw-identificatienummer:

NL001956684B73

© 2019 by PBW ICT & Consulting

Algemene voorwaarden:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now